Experter på att förverkliga drömmar

Fantiserar du om att få flytta in ett helt nytt hus, anpassat till dig och dina förutsättningar? Vi vänder oss till dig som har drömmar om att bygga ett eget hus från grunden. Vi erbjuder nyckelfärdiga attefallshus men kan även designa ett hus tillsammans med dig, dina skisser och visioner.

På Attefallshus erbjuder vi helhetslösningar. Vi hjälper till med allt från bygglovshandlingar till framdragning av el och VA. Hos oss är du i trygga händer genom hela processen. Här finns expertisen som behövs för varje steg i byggprojektet. Attefallshus ser till dina önskemål och hjälper till att uppfylla dina husdrömmar. Vi bygger enligt svensk standard med hög kvalitet.

Hos Attefallshus finns den erfarenhet och kunskap som krävs

Hos oss finns erfarenheten och kunskapen som krävs för att få husdrömmen att gå i uppfyllelse. Vi utlovar hög kvalitet och profession från stomme till minsta detalj. Under projektets gång kan du känna trygghet och fokusera på hur huset tar form medan vi garanterar att huset byggs på ett säkert och professionellt sätt. På Attefallshus använder vi oss enbart av certifierade leverantörer. Attefallshus leverantörer har branschcertifikat inom el, vvs och badrum. Dessa kvalitetsdokument ökar dessutom värdet på ditt attefallshus.

Vi erbjuder totalentreprenad för ditt husprojekt

Att bygga ett nytt hus från grunden är ett stort projekt där alla detaljer och steg är viktiga för hur slutresultatet blir. Vi kallar oss för totalentreprenad då vi ser till att ha en helhetslösning för dig som kund genom hela byggprocessen. Med totalentreprenad menar vi att Attefallshus har ansvar i projektet i var steg, från första spadtaget fram till dagen du sätter nyckeln i dörren. Vi hjälper bland annat till att ordna med de handlingar som krävs för att få bygglov från kommun, drar el och VA. Självklart anpassas design och husval utefter dina unika önskningar och dina familjeförhållanden.

Med Attefallshus kan du känna dig trygg

Med oss kan du känna dig trygg. På Attefallshus har vi certifierade leverantörer för el, vvs och badrum. Vi erbjuder en hög kvalitet som dessutom ökar värdet på ditt attefallshus. Vi tar ansvar och har försäkring som gäller för alla moment i  upp till 10 miljoner kronor.

Nyckelfärdigt Attefallshus eller egendesignat

Som kund kan du välja mellan nyckelfärdiga attefallshus eller få hjälp med att designa ett eget hus utefter dina egna förslag, önskemål och skisser. Attefallshus är måna om att dina behov som kund tillgodoses.

Vi ser fram emot att leverera ditt drömhus komplett med kök och badrum. Låt Attefallshus vara det självklara valet.